≡ Menu

Amsterdam

Amsterdam je ljubkovalno imenovan »severne Benetke«, saj s svojimi neštetimi kanali daje mestu poseben pečat. V vsej svoji raznolikosti in čarobnosti skriva več kot 900 hotelov in hostlov, katerih majhen del predstavljamo v nadaljevanju. Preverite ponudbo in si izberite hotel ali hostel v Amsterdamu po svojem okusu.

Hoteli v Amsterdamu

Hotel Piet Hein

Hotel Piet Hein *** se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj 100m od središča mesta, hkrati pa z razgledom na čudoviti Vondelpark. Nudi 81 sodobno opremljenih sob, z eno, dvema ali tremi posteljami. Hotel nudi samopostrežni zajtrk, poleti strežejo tudi na zunanji terasi in bar z osvežilnimi sadnimi napitki, aperitivi in koktajli. V bližini se nahaja glavna nakupovalna ulica  P.C. Hooftstraat in več muzejev.

  Več info o hotelu

Hotel Estheréa

Hotel Estheréa **** se nahaja ob mirnem kanalu v bližini središča mesta in trga Dam. Nudi 71 elegantno opremljenih sob z eno-, dvo- ali troposteljno namestitvijo. V hotelu je na voljo klasični zajtrk v zajtrkovalnici ali preko sobne strežbe, v salonu z razgledom na kanal pa strežejo odlične tople napitke. Da ne bo dolgčas, si lahko izposodite kolesa, uporabljate fitnes center ali pa prebirate knjigo v hotelski knjižnici.

  Več info o hotelu

Hotel Inntel Amsterdam Centre

Hotel Inntel **** se nahaja v mestnem središču, 5 minut oddaljen od glavne železniške postaje. Nudi 239 večinoma dvoposteljnih sob, nekaj pa je tudi enoposteljnih. Vse sobe so sodobno opremljene in vključujejo masažno kad. V restavraciji strežejo bogat zajtrk in jedi po naročilu, v salonu pa se lahko sprostite ob penini, aperitivih in toplih napitkih. V bližini je več nakupovalnih središč, muzejev in znamenitosti.

  Več info o hotelu

Hotel Ambassade

Hotel Ambassade **** sestoji iz vrste desetih vil iz 17. stoletja, katere so smiselno uredili v luksuzen hotel z 58 sobami za 1-3 osebe. Nahaja se v središču mesta, 600m oddaljen od trga Dam. Nudi veliko zajtrkovalnico, dva velika salona in bar, naročite lahko menije po izbiri, na voljo pa je tudi dietna prehrana. Hotel nudi tudi manjši wellnes center, izposojo koles ter veliko knjižnico z približno 3000 knjigami.

  Več info o hotelu

Hotel Park

Eleganten hotel Park **** se nahaja zraven znamenitega Rijksmuseuma, v bližini pa je tudi muzej Vincenta van Gogha. Nudi 189 vrhunsko opremljenih dvoposteljnih sob. V hotelski restavraciji nudijo klasičen zajtrk, ter mešanico azijskih in zahodnih jedi. Priporoča se sprehod po imenitnem Vondelparku, raziskovanje mesta s kolesom, obisk fitnes centra ali sprostitev v manjši knjižnici. Hotel je prilagojen invalidnim gostom.

  Več info o hotelu

WestCord City Centre Hotel

Hotel WestCord City Centre *** je zelo priljubljen hotel, kateri se nahaja v bližini glavne železniške postaje in je idealna točka za raziskovanje mesta. Nudi 106 komfortnih sob z eno-, dvo- ali troposteljno namestitvijo. Zjutraj nudijo kontinentalni zajtrk, v bližini pa je več različnih restavracij z tradicionalno in mednarodno kulinariko. Z izposojenim kolesom lahko odlično raziskujete mesto, hotel pa je tudi prilagojen invalidnim gostom.

  Več info o hotelu

Hostli v Amsterdamu

Hostel Stayokay Vondelpark

Hostel Stayokay Vondelpark se nahaja na čudoviti lokaciji s pogledom na Vondelpark, v bližini pa je postaja za tramvaj. Nudijo 105 ležišč, izbirate pa lahko sobe za 2-4 osebe s kopalnico in skupne sobe za 4-10 oseb s skupno kopalnico. Na voljo je zajtrkovalnica s samopostrežnim zajtrkom, miza za biljard, dostop do interneta in možnost prigrizkov in enostavnih jedi v sosednjem lokalu.

  Več info o hostlu

Hostel Stayokay Zeeburg

Hostel Stayokay Zeeburg se nahaja v istoimenskem predelu mesta, kateri je z tramvajem od trga Dam oddaljen 20 minut. Nudi 96 ležišč v stavbi nekdanje šole, na voljo pa so sobe za 2-4 osebe s kopalnico ali skupne sobe za 4-6 ljudi s skupno kopalnico. Na voljo je restavracija, bar, zunanja terasa, izposoja koles, igrišče za otroke ter kino in gledališče.

  Več info o hostlu

Dodatne hotele, hostle in prenočišča v Amsterdamu najdete na tej strani.